Veinipood

Domaine Gilles Morat Pouilly-Fuisse Terres Du Menhir 2019

25.00 

Ilusa särava kahvatukollase varjuniditega kuiv valge vein. Väga meeldiva, peene intensiivse aroomiga, tunda on kerge tammese, tsitruse, eksootiliste viljade ja valge lille noote. Vein on väga jõuline, pehme ja siidine. Väga ilusa olemusega vein mineraalsusest ja valgete lillede aroomist..

Ideaalne aperatiiviks, kuid sobib imehästi mereandide või kitsejuustuga.

Sobib tarbimiseks kohe või 2-4 aasta jooksul alates aastakäigust.

Kategooria:
Riik

Regioon

Veinimõis

Sort

Viinamarjasort

Tootmisaasta

Temperatuur

Pudeli maht

Liitri maksumus

The grapes are picked by hand and pressed immediately.  After settling, 40% of the must is fermented directly in barrels (French oak barrels, aged 3-7 years). The remaining 60% is fermented in temperature controlled stainless steel vats.  The wine will stay on its lees until the following June. After regular stirring of the lees and topping up, and after malo-lactic fermentation is completed, the wine is racked, blended, lightly filtered and bottled at the Domaine.